Recensies You&Me Psychologie

Op deze pagina vind je recensies van kinderen die in behandeling zijn geweest bij You&Me Psychologie. Ook kinderen die een training hebben gevolgd hebben recensies gegeven. Naast de recensies over You&Me Psychologie van de kinderen, hebben ook ouders hun mening gegeven over de behandeling, training en begeleiding van You&Me Psychologie.

Mirjam de Nijs

Recensies: kinderen&jongeren aan het woord

Ik kwam bij Mirjam, omdat ik last had van mijn lage zelfbeeld en af en toe ook suïcidale gedachten had. Mijn ouders hebben via de huisarts een verwijzing aangevraagd en zo kwam ik bij Mirjam terecht. Na eerst individuele behandeling te hebben gehad heb ik ook deelgenomen aan de groepstraining emotieregulatie. Ik merk dat mijn problemen in zeer grote mate zijn verminderd. Ik vond het erg positief dat tijdens de behandelingen er een veilige sfeer hing. Mirjam is ‘non-judgemental’. Ik had het gevoel er niet alleen voor te staan en ik kreeg het gevoel dat er altijd een weg uit is. Ik zou You&Me zeker aanraden aan anderen, omdat het mij beide keren (ik ben een aantal jaar geleden ook bij Mirjam in behandeling geweest) als super positief heb ervaren; Mirjam is erg lief. Dank je wel Mirjam, ik zal u erg missen.

Meisje 17 jaarLaag zelfbeeld, suïcidale gedachten

Omdat ik veel negatief dacht en vaak somber was ben ik naar You&Me gegaan. Ik ging hier graag heen en ik ben ook echt wel positiever gaan denken. Het was voor mij een hele goede ervaring en Mirjam is als behandelaar heel fijn. Ik zou haar zeker aanraden, want Mirjam is gemaakt voor deze baan.

Sarah 17 JaarNegatief denken, vaak somber

Ik had last van mentale problemen en wilde graag bij een vrouwelijke psycholoog. De website zag er fijn uit en het was ook erg fijn om van te voren een kennismakingsgesprek te hebben. Zo wist ik meteen of er een klik was of niet. Ik heb de goede gesprekken en het écht gehoord worden als heel positief ervaren. Mijn problemen zijn grotendeels verholpen. Mocht ik nog eens even vastlopen, dan weet ik dat ik terug mag komen. De behandeling heeft heel erg goed geholpen en ik vond het erg fijn.

Julia, 16 jaarDepressieve klachten

Ik ben hooggevoelig en had weinig zelfvertrouwen. Dit is veel sterker nu en als ik soms onzeker word dan weet ik hoe ik eruit moet komen. Ik voelde me thuis en ik mocht zijn wie ik was bij jou, dat vond ik heel positief. Ik hoop je nog wel een keer te zien.

Finn, 11 jaarhooggevoelig

Met moeheidsklachten en piekerklachten ben ik bij Mirjam terecht gekomen. Zij heeft mij geleerd om beter naar mezelf te luisteren. Ik heb goede begeleiding gekregen en raad haar zeker aan. Mijn moeder en ik zijn haar ontzettend dankbaar voor de steun en moeite.

Michelle, 17 jaarmoeheid&piekeren

Ik heb van Mirjam heel veel geleerd. Mirjam heeft mij geleerd om minder boos te worden op school. Ze kwam bij mij op school om me dit te leren. Het was dan altijd heel fijn al ze er was. Ook ben ik veel bij haar geweest. We werkten dan samen aan mijn Dinobrein. Dat was heel leuk om te doen. Dankzij Mirjam ben ik nu bijna nooit meer boos op school en gaat het heel goed met mij op school! Ik vond het altijd heel gezellig met Mirjam.

Stijn, 9 jaarboze buien/onzekerheid

Ik weet nu hoe ik denk en hoe ik bijvoorbeeld rekenen moet aanpakken. Eigenlijk vond ik elke keer bij Mirjam fijn. Ik heb geen tips voor Mirjam, want ze deed alles goed en heel leuk.

Mirre, 9 jaarbeelddenker met faalangst

Ik vond de tafeltjes heel erg moeilijk toen ik bij Mirjam kwam en ook de plus en min sommen. Ik vond dat Mirjam het goed uitlegde en ik vond het super leuk.

Ninthe, 10 jaarbeelddenker

Ik vind het eigenlijk jammer dat het klaar is, ik mocht altijd zoveel vertellen bij Mirjam en het was altijd heel gezellig.

Rick, 8 jaarautisme&eetproblemen

Toen ik bij Mirjam begon twijfelde ik aan mijn keuzes, geloofde ik niet in mezelf en kon ik mezelf niet motiveren. Ik werd snel boos als iets niet lukte en vond mezelf dom. Dankzij de behandeling heb ik geen problemen meer. Ik vond het positief en gezellig en ik voelde me er fijn bij.

Jongen 12 jaarTwijfel en onzekerheid

Ik had erg last van slapeloosheid, negatieve gedachten en ik voelde me somber. Ik vond Mirjam heel erg aardig en het voelde heel vertrouwd aan. Ze heeft meegedacht over wat mij kon helpen, omdat de tips niet allemaal even goed werkte bij mij. Uiteindelijk ging het met mij heel goed. Wel mocht Mirjam mij soms nog wat meer huiswerk geven.

Isa, 11 jaarSomber, negatieve gedachten

Recensies: ouders aan het woord

Mijn zoon had een erg laag en negatief zelfbeeld. Hij zit dankzij de sessies veel beter in zijn vel en kan nu goed omgaan met situaties die hij eerst lastig vond.

Mirjam heeft heel veel geduld, is empathisch, betrokken en deskundig. Ze is makkelijk benaderbaar en voor ons was ze de beste keuze. Haar manier van werken paste perfect bij ons. Dank je wel voor alles! Ook voor ons als gezin.

Moeder11 jarige zoon met negatief zelfbeeld

Doordat onze zoon moeilijkheden had rondom leren en gedrag en wij het niet eens waren met de diagnose ADHD zijn wij bij Mirjam terecht gekomen. Ook op aanraden van de juffen. De klachten zijn duidelijk verminderd door de begeleiding van Mirjam. Het was heel fijn dat het onder schooltijd kon, ze gaf altijd goede uitleg. Ze is zeer meelevend, ze komt met ideeën en is niet afwachtend. Ze denkt echt mee. Bedankt voor de goede begeleiding! We hebben er echt heel veel aan gehad en kunnen er zeker nog wat mee in de toekomst.

Ouders10 jarige jongen

Mijn dochter kan nu aangeven wat haar dwars zit en ze maakt zich minder snel druk op school. Het gebruikte materiaal was voor haar erg duidelijk met alledaagse voorbeelden. En telkens kwam ze enthousiast terug en riep de hele week ‘wanneer mag ik weer’. Dat zou ze niet doen als ze zich ongemakkelijk zou voelen. Eigenlijk was alles goed, de sfeer, de uitleg en niet het gevoel hebben te moeten presteren. Mijn dochter vindt het jammer dat het afgelopen is. Ze heeft zich bij jou op haar gemak gevoeld!

Moeder 8 jarig meisjeover de training ‘Help mij plannen’

Mijn dochter had faalangst en een laag zelfbeeld. Ze was erg negatief over zichzelf. Via kennissen kwamen wij bij Mirjam terecht en de klachten zijn zeker verminderd. Mirjam luistert heel goed en heeft een positieve benadering. Ze is erg betrokken en het voelde altijd heel ontspannen. Bedankt Mirjam

Moeder9jarigmeisje

Onze zoon vond het altijd leuk om met andere kinderen bezig te zijn en had er altijd zin in. De praktijkopdrachten waren heel leerzaam en bruikbaar, ook voor ons als ouders. We hadden graag nog meer lessen gehad en mogelijk een vervolgcursus.

Ouders 8 jarige jongenover de training ‘Help mij plannen’

Mijn dochter toonde faalangst in de klas, vooral tijdens het maken van de cito-toetsen. Hier scoorde ze veel lager op dan op de toetsen in de klas. Ook had ze last van overzichtsproblemen. De problemen zijn zeker verminderd en we herkennen nu ook beter waar het aan ligt. Daardoor kunnen we het op een andere manier uitleggen die wel bij haar past. Ik zou Mirjam zeker aanraden doordat ze veel duidelijkheid geeft over de ‘denkwijze’.

Claudiamoeder van 9 jarige beelddenker met faalangst

Ik raad You&Me Psychologie zeker aan. Tijdens de behandeling voelde iedereen zich op zijn gemak. Er wordt goed ingespeeld op hoe je kind is en daar wordt alles omheen gebouwd.

Ouders 8 jarige jongenonzekerheid & boosheid

Mijn zoon van 8 had concentratieproblemen in de klas en was vaak aan het dagdromen waardoor hij veel miste. We hadden op Facebook gelezen wie Mirjam was en daarna de recensies op de website gelezen. En zo hebben we een besluit genomen om bij Mirjam te komen. Mirjam is heel ontspannen en rustig en erg lief met kinderen. Ze luistert zowel naar het kind als ouder en denkt met je mee. Kinderen voelen zich fijn bij haar en mogen zichzelf zijn zonder dat zij oordeelt. Mirjam, je bent een lieve vrouw en luistert echt naar kinderen. Je geeft ze vooral het gevoel dat ze welkom zijn en zichzelf mogen zijn.

Anouk8 jarige jongen

Mijn dochter kwam bij Mirjam met faalangst tijdens toetsen op school. De stressmomenten zijn weg. Ik zag dat mijn dochter zeker veel aan de tips had en ze werd er rustiger van. Mirjam komt rustig en duidelijk over, precies wat mijn dochter nodig had.

Sandramoeder 11 jarig meisje met faalangst

Mijn dochter liep tegen allerlei dingen aan en moest huilen om alles en kon dit niet goed kwijt. Toen ik Mirjam zag op facebook en haar uitleg las en uitstraling zag trok me dit direct aan. Haar behandelingen hebben ontzettend goed geholpen en we hebben een ander kind zonder zorgen.

De rust van Mirjam en het goed luisteren naar zowel mij als mijn dochter was ontzettend positief. Ook haar duidelijke uitleg is erg fijn. Alles wat ons dwars zat mochten wij tijdens de behandeling eruit gooien. Mirjam luistert dan goed naar je en denkt met je mee.

Door wat mijn dochter heeft geleerd kan ze zichzelf weer rustig maken als ze in de stress zit. En ook ik heb hiervan geleerd als moeder. Heel erg bedankt voor alles!

Monique moeder van9 jarig meisje

Mijn dochter had veel moeite met het onthouden van dingen. Het is door de begeleiding van Mirjam verminderd. Ze heeft nu handvatten om dingen makkelijker te onthouden. Wat ik positief heb ervaren is dat Mirjam ruim de tijd neemt. Ik zou haar zeker aanraden.

Marloesmoeder 10 jarige beelddenker

Mijn dochter en ik kwamen op intake, omdat mijn dochter last had van angsten. De angsten zijn door gesprekken met mijzelf sterk verminderd. Mirjam luisterde ontzettend goed en ik voelde me echt serieus genomen. Ook kijkt Mirjam naar het hele gezin en helpt zowel kind als ouders. Ik vond het heel fijn om met haar te praten, ze is erg positief en heeft een open blik op het leven. Dank je wel.

F. SmitsMoeder 9 jarig meisje

Mijn zoon had erg last van tics, angst en onzekerheid. Ook liep hij op school tegen wat dingen aan qua leren, ondanks zijn hogere intelligentie. Later bleek dat hij meer visueel leerde (beelddenken). De klachten zijn duidelijk verminderd en we hebben echt een fijnere zoon. Het beelddenken is iets waar hulp toch heel fijn bij is.

De sessies waren heel ontspannen en mijn zoon mocht echt zichzelf zijn. Ook mocht ik er soms bij zijn als moeder, waardoor ik ook veel leerde. Het was een fijne ervaring met een, ongedwongen sfeer. Ga zo door en hopelijk tot ziens.

Moeder8 jarige jongen met tics en angst

Mijn dochter had last van slapeloosheid en had nergens meer zin in. Er was een goede klik en een positieve benadering. Het vertrouwen in mijn dochter was groot en de problemen zijn zeker minder geworden. Ga zo door!

KimMoeder 11 jarige meisje

Onze dochter was erg onzeker, had last van negatieve gedachten en angst om te falen. Mirjam is er echt voor haar geweest en nam haar heel serieus.  Ze voelde zich begrepen en werd steeds zekerder. De tools die Mirjam geeft gaan wij blijven gebruiken. Zowel onze dochter als wijzelf hebben de behandeling als zeer zinvol en prettig ervaren.

Ouders8 jarig meisje

Onze zoon vond dat hij alles goed moest doen en was met toetsen heel erg zenuwachtig. Hij was erg streng voor zichzelf en niet snel tevreden. We merken thuis en de juffen op school dat er zeker iets is veranderd. Hij is minder zenuwachtig en accepteert het beter als iets soms niet zo goed is of lukt. Onze zoon vond het erg leuk om naar Mirjam te gaan en had zeker een klik. De behandeling sloot aan bij onze zoon en zijn belevingswereld.

Ouders 8 jarige jongenOnzekerheid en spanning

Mijn dochter had last van faalangst en was erg onzeker, vooral in de klas en grote groepen. Ze was bang om fouten te maken en durfde ook geen vragen te stellen. De juf had dit geobserveerd in de klas en raadde aan eens met Mirjam in gesprek te gaan. De gesprekken waren ontzettend fijn voor mijn dochter, ze kwam erg graag bij Mirjam en voelde zich op haar gemak door de wijze waarop Mirjam met haar omging. Bij Mirjam heerst er een enorme rust en dat heeft ons een positieve en goede ervaring opgeleverd. Mijn dochter haar problemen zijn sterk verminderd.

Sabine moeder van 9 jarig meisje

Mirjam heeft ons zo ontzettend goed geholpen! Ben haar nog steeds heel dankbaar daarvoor.

Moeder 10 jarige jongenonzekerheid & beelddenken

Tommy had erg last van concentratieproblemen waardoor we opzoek zijn gegaan naar een fijne praktijk die zowel onderzoek, observatie als handvatten voor ons had. Mirjam had een fijne manier van behandelen en was fijn in de omgang. Ze zag ook na onderzoek waar het probleem zat. Zeker voor Tommy was de herkenning en duidelijkheid heel fijn.

Tommy is er erg blij mee, ondanks dat we voor verdere behandeling nu naar een collega gaan. We houden contact. Je hebt ons super op weg geholpen.

Ouders vanTommy 9 jaar