Lezing ‘Wat is Beelddenken?’

Mogelijk heb je het in de lokale krant (Zuidwestkrant) al gelezen of op Facebook voorbij zien komen. Monica van Praktijk Beeldig en ikzelf gaan twee keer een lezing verzorgen in Hoogerheide. Het thema is Beelddenken. We vertellen graag op een interactieve manier wat beelddenken is. Begrip is namelijk het sleutelwoord en dit geven we jou heel graag mee. Daarnaast krijg je ook praktische tips zodat jij met je eigen beelddenker aan de slag kunt.

Samen sta je sterker

Monica en ik hebben de handen ineen geslagen. Concurrentie is geen sprake van, wij versterken elkaar juist. We hebben beiden onze eigen rugzak met ervaringen en opleidingen. En dit pas juist perfect bij elkaar. Helaas zijn wij ontzettend veel praktijken die elkaar beconcurreren en dat is eeuwig zonde. Juist door je eigen expertise te bundelen met die van iemand anders sta je zoveel sterker. En dat is ook precies wat wij jou als ouder mee willen geven. Sta sterk met al jouw gezinsleden, maar ook met de leerkracht van jouw kind. Samen moeten we het doen.

Lezing

Om meer begrip te krijgen voor beelddenken zowel thuis als in de klas geven Monica en ik twee lezingen in het Kloosterhof te Hoogerheide. Deze lezing richten wij speciaal op ouders. Wanneer jij als ouder begrijpt hoe jouw kind denkt en de wereld ervaart is het een stuk eenvoudiger om hier begrip voor te tonen. Je snapt na onze lezing hoe een beelddenker denkt, maar ook hoe je hem/ haar het beste kunt benaderen en helpen waar nodig. Daarnaast krijg je hele praktische tools mee naar huis om zelf mee aan de slag te gaan. De lezing is dus zowel informatief als ook praktisch.

Wil jij erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@praktijkbeeldig.nl of naar info@youmepsychologie.nl dan zetten wij jou op de gastenlijst. We zorgen dat de koffie en thee klaar staan, met natuurlijk wat lekkers erbij 🙂

Laat je verrassen en meevoeren in de wereld van de Beelddenker.

Heel graag tot 25 september of 2 oktober te Hoogerheide.

Lieve groet,

blog

 

 

Lezing: Wat is beelddenken?
Wanneer: 25 september en 2 oktober 2018
Waar: Podium Kloosterhof Huijbergseweg 3B Hoogerheide
Tijd: inloop 18.30 start 19.00 – 21.00
Kosten: € 5,- betalen op de avond zelf (geen pin mogelijkheid)
Aanmelden: info@youmepsychologie of info@praktijkbeeldig.nl

Vanaf 10 augustus start de gratis Challenge ‘Focus on the Good’. Ik gun jou als ouder namelijk praktische tips om meer positiviteit en rust in het gezin te ervaren. Wil jij deze gratis oefeningen ontvangen en aan de slag met je gezin? Schrijf je hieronder in of via  deze link.

Onze kids zijn de toekomst! 

Lieve groet,

blog

 

Ps : Ken jij iemand die mee wil doen met de Challenge? Deel het via Facebook of andere Social Media. Hoe meer kennis en begrip, hoe beter.