Agenda 2019 – 2020

Hier vind je de agenda van You&Me Psychologie. You&Me geeft diverse Masterclasses, workshops en sparsessies zowel voor ouders als voor kinderen. Zie je iets wat jouw interesse wekt? Klik dan op de link om direct naar de juiste uitleg te gaan.

Gratis online Challenge Focus on the Good hele jaar door

Datums volgen Masterclass Hooggevoeligheid

Datums volgen Masterclass Kinderen Helpen bij Verlies

Nieuwe datum volgt Workshop Beelddenken deel I

Nieuwe datum volgt Workshop Beelddenken deel II

2020 Masterclass Hoogbegaafdheid

2020 Masterclass Middelbare schoolkeuze

2020 Workshop Middelbare school voorbereiding

Masterclass Hooggevoeligheid Datum volgt

Twijfel je of je kind mogelijk hooggevoelig is? Of wil je graag leren hoe je je kind kunt helpen om te gaan met het hooggevoelig zijn? Dan is mijn masterclass mogelijk wat voor jou. 

Je leert hoe je hooggevoeligheid kunt herkennen, maar uiteraard ook hoe je ervoor kunt zorgen dat het geen last wordt. Zie de positieve kenmerken en leer deze ook aan je kind. Daarnaast geef ik je tips en krijg je praktische tools mee zoals hoe je het volle/ drukke hoofd van je kind weer kunt ordenen op een creatieve manier samen met je kind. 

Laagdrempelig, kleinschalig met maximaal 5 plaatsen ga ik graag de verbinding aan met jou. Juist te voelen dat je niet de enige bent en er niet alleen voor staat is wat ik belangrijk vind. Uiteraard is er ruimte voor vragen en eigen inbreng. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur een e-mail naar info@youmepsychologie.nl en hopelijk zie ik je 2 oktober. 

Nieuwe datums volgen
Praktijk Hoogerheide, Ossendrechtseweg 54
Kosten € 15,- * incl. koffie, thee en wat lekkers en een boekje met tips wat je mee naar huis mag nemen zodat je thuis ook verder aan de slag kunt.
* Ik doneer € 5,- per aanmelding aan de Rick Jonckheere Foundation. 

Masterclass Kinderen helpen bij Verdriet Nieuwe datum binnenkort

Verlies is een thema welke bij ons allemaal voorbij komt. Het liefst willen we onze kinderen hiervoor behoeden. We vinden het vaak een erg zwaar onderwerp, maar dit hoeft het niet te zijn. Daarom verzorgen mijn collega Lilian Boudewijn en ik een masterclass hierover.

Lilian is rouw- en verlies begeleidster en verzorgt ook afscheidsrituelen. Zij weet uit ervaring hoe belangrijk het is om kinderen te betrekken bij een afscheid en laat jou graag zien hoe je dit op een creatieve manier kunt doen.

Tijdens deze ochtend krijg je daarnaast antwoord op vragen als:
–> moet ik mijn kind alles vertellen over het overlijden?
–> betrek ik mijn kind wel of niet bij het afscheidsritueel?
–> hoe kan ik mijn kind helpen in het rouwproces?

Graag praat Lilian je bij over bovenstaande onderwerpen en wisselen wij van gedachten met jou. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en je de ruimte voelt om vragen te stellen. Daarom houden we de sessie klein met maximaal 5 à 6 aanmeldingen. Ook geschikt voor leerkrachten.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@youmepsychologie.nl of naar info@lilianboudewijn.nl

Datums volgen binnenkort.
Praktijk Hoogerheide, Ossendrechtseweg 54
Kosten € 15,- * incl. koffie, thee en wat lekkers en een boekje met tips wat je mee naar huis mag nemen zodat je thuis ook verder aan de slag kunt.
* Ik doneer € 5,- per aanmelding aan de Rick Jonckheere Foundation. 

Workshop Beelddenken Deel I & II

Mijn collega Monica Buijsen en ik geven in 2020 een workshop Beelddenken. Deze workshop bestaat uit 2 ochtenden, omdat wij jou zoveel mogelijk willen leren over Beelddenken. En dat niet alleen. Je gaat ook zelf aan de slag met het werkboek, zodat je ook zelf met jouw kind thuis aan de slag kunt. De datums volgen binnenkort.

Op dagdeel I besteden we aandacht aan wat beelddenken is, hoe je het herkent, dus de kenmerken en leren we je welke vragenlijsten er zijn voor beelddenkers. Daarnaast gaan we in op het opruimen van het vaak drukke en volle hoofd van een beelddenker. Dit doen we op een creatieve manier welke je thuis ook kunt toepassen. Ook leer je deze ochtend hoe je jouw beelddenker kunt helpen met lastige woorden en het alfabet. 

Op dagdeel II gaan we verder in op het helpen van jouw beelddenker met schoolse vaardigheden, zoals plus- en min sommen, het 100-veld, keer en deelsommen. En als laatst leren we jou hoe je jouw kind kunt helpen met het klokkijken, welke past bij beelddenken. 

Een volledige workshop waardoor jij aan het eind van dag II zelf jouw kind kunt ondersteunen bij het beelddenken. Je krijgt een map mee vol tips voor thuis, oefeningen en praktische opdrachten. 

Datums volgen binnenkort.
You&Me Psychologie, Ossendrechtseweg 54 Hoogerheide
€ 129,- inclusief werkboek, werkmap met tips en oefeningen, koffie, thee en wat lekkers.

Met minimaal 5 aanmeldingen gaat de workshop door. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur één van ons een e-mail: info@youmepsychologie.nl / info@praktijkbeeldig.nl

Masterclass Hoogbegaafdheid

Door Paula Schenk. Meer informatie volgt binnenkort.

Masterclass Middelbare schoolkeuze

Door Perry van Baal. Meer informatie volgt binnenkort.

Workshop Middelbare School Voorbereiding

Door Mirjam de Nijs. Meer informatie volgt binnenkort.